Απολογιστικό
Info-ComWorld 2009


Info-ComWorld Newsletter

12ο Συνέδριο
Info-ComWorld


περισσότερα >>
Info-ComWorld Awards

Τα Info-ComWorld Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε ειδική τελετή μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου Info-ComWorld.


περισσότερα >>

Smart Press Δυναμική παρουσία - Δυναμική πορεία

Οι εκδόσεις Smartpress έχουν πολυετή παρουσία στους χώρους που σχετίζονται με την τεχνολογία στην ελληνική αγορά.

περισσότερα >>


Info-ComWorld Awards

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου απονέμονται τα Info-Com Awards, τα οποία επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες και εξέχοντα πρόσωπα της αγοράς, όπως επελέγησαν από την Οργανωτική Επιτροπή. 

Σκοπός των συγκεκριμένων βραβείων είναι η επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων, όλων εκείνων που με την δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στη ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.
Στο 12ο Infocom, μια ειδική κατηγορία βραβείων ήταν αφιερωμένα στις εταιρείες που διακρίνονται για την έρευνα, την καινοτομία και την εξωστρέφειά τους και δραστηριοποιούνται εκτός από την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 


Ο κ.Σαρηγιαννίδης παραλαμβάνει εκ μέρους της INNOVA το βραβείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας, από τον πρόεδρο της ΕΕΤΤ κ.Κανέλλο. 


Ο κ.Μπονάνος παραλαμβάνει εκ μέρους της GLOBO το βραβείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας από τον πρόεδρο της ΕΕΤΤ κ.Κανέλλο. 


Η κα.Τροκούδη παραλαμβάνει εκ μέρους της Olympia Development, το βραβείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας από τον κ.Κάτσικα Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.


Ο κ.Μάνος, παραλαμβάνει εκ μέρους της Intracom Telecom, το βραβείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας από τον κ.Κάτσικα Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.


Ο κ.Εξαρχος, παραλαμβάνει εκ μέρους της Nokia Siemens Networks, το βραβείο Έρευνας & Ανάπτυξης από τον κ.Μαρκόπουλο, Ειδικό Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού.


Ο κ.Μυλωνάς, παραλαμβάνει εκ μέρους της Sony Ericsson, το βραβείο Επιχειρηματικής & Ανάπτυξης από τον κ.Δρυμιώτη, Σύμβουλο του Πρωθυπουργού.


Ο κ.Τσαμάζ, παραλαμβάνει το βραβείο του Manager of the Year από τον κ.Νόστη, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.


Τέλος, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου αποφάσισε να απονείμει ένα ειδικό βραβείο στον κ.Βουρλούμη Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΤΕ.
Το βραβείο Strategic Leadership απένειμε ο κ.Νόστης Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ ο κ.Γεωργατζής, δημοσίογράφος της Smartpress, προλόγισε την απονομή με τα παρακάτω λόγια : 
"Το επόμενο βραβείο είναι από μόνο του μια ξεχωριστή κατηγορία και προορίζεται για έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής, έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες, καθώς από όποια θέση και αν πέρασε, άφησε πίσω του ένα βαθύ αποτύπωμα. Τα τελευταία εξίμισι χρόνια, η ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών έχει την τιμή να περικλείει ένα στέλεχος τέτοιου βεληνεκούς στις τάξεις της. Έναν άνθρωπο που ανέλαβε τις τύχες του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας και από την πρώτη κιόλας στιγμή χάραξε μια ξεκάθαρη στρατηγική, ενώ δεν δίστασε να συγκρουστεί με κατεστημένες καταστάσεις και αντιλήψεις, θέτοντας ξεκάθαρους στόχους και υποδεικνύοντας τον τρόπο που αυτοί θα επιτευχθούν. Το βραβείο ανήκει σε έναν άνθρωπο που στο πρόσωπο του αντανακλούν οι λέξεις Στρατηγική και Ηγεσία."